Enkelt og bekymringsfritt

Dekkhotell hos Bilpleiesenteret Vest

Dekkhotell er en viktig del av vår virksomhet. Hvert år oppbevarer, vedlikeholder og skifter vi titusenvis av hjul for alt fra privatkunder, små og middels bedrifter til store selskaper med flere tusen biler. Felles for disse er et ønske om at ting må være enkelt, raskt og effektivt. 

Ta del i en litt enklere hverdag du også!

Hvorfor dekkhotell?

Hjul tar opp verdifull plass og er ofte store og tunge. De bør vedlikeholdes for å forlenge levetiden og lagres sikkert for å unngå tyveri. Moderne biler har også systemer som må hensyntas ved hjulskift. Sommer og vinterhjul kan ha ulike bolter eller låsebolter og hjulene må tiltrekkes med riktig moment og kontrolleres jevnlig for å opprettholde sikkerhet på veien.

Bli dekkhotellkunde hos oss og vi fritar deg for dette for en fast pris per sesong. Enkelt og bekymringsfritt!

Pris på dekkhotell

ProduktPris
Sesongskift av / på bil 4 hjul, vask, oppbevaring og forsikring. Kr 399,- inkl. mva.

Avbestilling av timer:
Avbestilling av booket time må skje innen 24 timer før.  Du vil bli belastet 15% av behandlingens pris dersom den ikke avbestilles eller ikke møtes opp til.

Hva er inkludert i dekkhotell?

Hjul tar opp verdifull plass og er ofte store og tunge. De bør vedlikeholdes for å forlenge levetiden og lagres sikkert for å unngå tyveri. Dine dekk og felger står trygt hos oss. Inkludert hos oss får du følgende:

  • Hjulskift / Dekkskift
  • Maskinvask
  • Sikkerhetssjekk
  • Punkteringsforsikring
  • Automatisk varsling