Bilpleiesenteret Vest – Konto

Maikampanje: Betal i slutten av August

Gratis utsettelse av betaling – Vent på ferie- og skattepenger

Har du et behov for dekk eller felg NÅ, men ønsker å vente med betalingen?

I samarbeid med Resurs Bank tilbyr vi en betalingskampanje, med betalingsutsettelse frem til slutten av August (uten renter og gebyr), som gjelder kjøp i Mai måned. Det koster altså ingenting å utsette betalingen.

Ved bruk av vår kostnadsfrie betalings løsning kan du få utsatt betalingen helt frem til 30. August – forutsatt at kjøpet skjer i Mai.

Utsettelsen forutsetter bruk av vår betalingsløsning, Bilpleiesenteret Vest konto, som du kan lese mer om nedenfor.

>> SØK ONLINE HER


Dette tilbyr vi alltid via bruk av Bilpleiesenteret Vest-kortet

 • Kjøp det du trenger i dag, og betal først om 30–60 dager, helt uten ekstra kostnader (nå i Mai er det kampanje – betalingsutsettelse til slutten av August 2020).
   
 • Du søker om Bilpleiesenteret Vest-konto og ønsket kreditt inntil 40 000 kr.
   
 • Søk online eller hos butikk og får svar direkte.
   
 • Når du får fakturaen, en måned etter kjøpet, velger du om du vil betale alt på en gang eller dele opp beløpet.
   
 • Du kan velge å dele opp betalingen uten nominell rente i 4 eller 12 måneder.
   
 • Dersom du ønsker et lavere månedsbeløp kan du velge å dele opp betalingen i opptil 60 måneder med rente.

>> SØK ONLINE HER


Betalingseksempel

I tabellen kan du se eksempler på måneds kostnader for forskjellige kjøp. Du ser også hvilke eventuelle om-kostninger som tilkommer.

dekk1-kort-tabell1

I månedsbeløpet inngår avdrag og evt. rente. Evt. administrasjons- og etableringsgebyr tilkommer etter valgt delbetalingsplan. 1Laveste månedsbeløp er p.t. 105 kr pluss eventuelt administrasjonsgebyr. 2For hver valgt delbetalingsplan

dekk1-kort-tabell2

Eksempelet baseres på kjøp gjort den femtende dagen i kalendermåneden og er beregnet 25.02.2015. Eksempelet forutsetter at renter og gebyrer er uforandret under hele kredittperioden. Andre måter å utnytte kreditten, kan medføre en høyere eller lavere effektiv rente. Den effektive renten er beregnet i henhold til forskrift om kredittavtaler mv. **Beløp avrundes opp til nærmeste krone. Måneden etter valgt delbetalingsplan påløper etableringsgebyr på ordinært delbetalingsbeløp. Etableringsgebyret er inkludert i Kredittkostnad og Totalbeløp.Det er viktig uansett formål å benytte forbrukslån og kreditt med forsiktighet. Vær ærlig med deg selv om et forbrukslån eller en kreditt utgjør fare for din økonomiske situasjon. Tenk nøye  gjennom hvordan du skal betale tilbake og følg betalingsplanen.

>> SØK ONLINE HER eller ring oss på 921 24 365